• The Dutch Swing College Band

  • Diana Burta

  • The Rosenberg Trio

  • Seu Moreno

  • Peter Douglas

 

Joseph Entertainment ontwikkelt een uniek, muzikaal concept toegespitst op uw event, of op de locatie die u hiervoor in gedachten heeft. 
Of het nu gaat om het bieden van een stukje totaal theater voor uw gasten, het creëren van een ‘chill-moment’ tijdens de pauze van een symposium, of het opluisteren van een high-tea. 

Kwalitatief entertainment

Joseph Entertainment staat voor smaakvol en sfeervol amusement. Van klassiek tot pop, van cabaret tot ballet. Ook een combinatie van genres behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van een uitgebreide briefing, bedenkt Joseph Entertainment voor u een custom-made concept. De creatieve en muzikale invulling wordt tot in detail uitgewerkt, zodat het naadloos zal aansluiten bij uw event. Denk daarbij ondermeer aan de repertoire keuze van de artiest, de taal en de presentatie van het geheel. 

Gemak

Joseph Entertainment staat in rechtstreeks contact met de betreffende artiesten. Met een uitgewerkt concept in de hand bent u op deze site nog maar 1 klik verwijderd van  de artiest(en) in kwestie.

Wie.

Passie voor muziek, loyaliteit en een onvertogen enthousiasme typeren Joseph Schamp, de man achter Joseph Entertainment. Joseph was ruim 35 jaar werkzaam in de muziekindustrie. Jarenlang werkte hij nauw samen met nationale en internationale grootheden en was hij getuige van vele bijzondere concerten, zowel mega-events als intieme producties. 
Zijn jarenlange ervaring, kennis en uitgebreid netwerk zet hij volledig in om van uw event een succes te maken.